Boulevardier Aperol

Boulevardier Aperol
Його смак створює рівну триєдність бурбона, солодкого вермуту і кампарі. Також відомий як Bourbon Negroni.
Класичному коктейлю на основі джина і вермуту - Негроні - довелося свого часу зазнати змін в складі. Американський емігрант Ерскін Гвінн, який повернувся через сухий закон в Європу, одного разу замовив в паризькому Harry's New York Bar Негроні з бурбоном замість джина.
Поєднання інгредієнтів, постійним та новим відвідувачам сподобалося, прижилося, і коктейль в результаті назвали Boulevardier, увіковічнивши таким чином назву щомісячного журналу, редактором якого був Гвінн. Від європейського віскі "американець" бурбон відрізняється тим, що виготовляється не з ячменю, а з кукурудзи. Потім напій витримується в дубових бочках. Boulevardier на основі віскі так само складний, як і його попередник на основі джина, але віскі додає смаку тепла і бархатистості. Так виходить ідеальне поєднання. Пропорції Бульвардье, що відрізняють його від інших варіацій, передбачають більш високу міцність, - віскі потрібно не 30, а 45 грамів.

Boulevardier Aperol:
Бурбон Bulleit
Campari Aperol
червоний вермут
цедра апельсина
лід

Обсяг 90 ml

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

  • Код продукту: Boulevardier Aperol
  • Наявність: На складі
  • 79 грн