Шоколадний фондан

Шоколадний фондан

Шоколадний фондан - популярний французький десерт, кекс з шоколадного бісквітного тіста. Його особливістю є тверда хрустка оболонка і рідка серцевина.

Для фондану готується бісквітне тісто з додаванням вершкового масла і великої кількості гіркого шоколаду. Тісто заливають в формочки і запікають у духовці. Цей десерт вважається складним в приготуванні, оскільки фондан необхідно точно витримати в духовці так, щоб збереглася рідка серцевина при хрусткій скоринці зовні.

Їсти його потрібно гарячим відразу ж після приготування, оскільки з часом серцевина затвердіє. Тістечко подають з кулькою ванільного морозива.

Ніжний кекс, з серця якого виливається апетитна шоколадна лава. Красиво і ефектно - справжнє свято.


Вага: 130g

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

  • Код продукту: Chocolate fondan
  • Наявність: На складі
  • 55 грн